BHV cursus in Heerenveen

Als je zelf of voor je werknemers een cursus BHV zoekt, heeft G4S verschillende vestigingen waar je deze kunt volgen. Een van onze vestigingen is gelegen in Heerenveen, direct aan de snelweg. Deze vestiging is groot en biedt een uitgebreid scala aan opleidingen aan, waaronder ook BHV cursussen. Er zijn op deze locatie een aantal volledig ingerichte afdelingen die een afspiegeling zijn van een bedrijf in de werkelijkheid. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een ziekenhuisafdeling of een nagebootste fabriekshal.

Coaster
Behalve trainingsmogelijkheden in het gebouw is er buiten ook een coaster van 60 meter te vinden. Deze wordt gebruikt om te oefenen voor brandbestrijding op schepen. De situatie op een schip wordt dusdanig gesimuleerd dat de deelnemers aan de cursus professioneel getraind worden om ook in de werkelijkheid juist en snel te kunnen handelen in het geval van een brand op een schip.

Theorie en praktijkcase-rabobank
De BHV trainingen duren twee dagen en worden gegeven door ervaren instructeurs. Zij begeleiden en trainen je, maar je hebt zelf ook de nodige inbreng en leert van hun feedback maar ook van die van jezelf. De cursus BHV bestaat behalve uit een praktijkgedeelte (hetgeen het grootste deel vormt) ook uit een stukje theorie. Deze theorie vormt de basis voor de oefeningen die je daarna uitvoert in de professionele praktijkruimtes. Je oefent in realistische situaties die zich ook daadwerkelijk zouden kunnen voordoen in de praktijk. Behalve een BHV cursus kun je ook een EHBO cursus volgen in de trainingscentrum in Heerenveen. Naast basistrainingen bieden we ook herhalingscursussen aan. Ook kun je bij de opleidingscentrum BHV Heerenveen terecht voor specifieke cursussen die op een bepaalde branche van toepassing zijn.

Meer informatie
De beschikbare data, de kosten, het adres en de routebeschrijving naar de trainingscentrum in Heerenveen kun je eenvoudig vinden op de site van G4S. Ook heb je een ruime keuze uit verschillende opleidingen die je perfect voorbereiden op mogelijke situaties in de realiteit.