Haal jouw rijbewijs BE bij Osseforth Opleidingen

Haal jouw rijbewijs BE bij Osseforth Opleidingen

Haal jouw rijbewijs BE bij Osseforth Opleidingen. Om met een aanhanger te rijden heb je in de meeste gevallen een BE rijbewijs nodig. Dus nog een toevoeging bij je normale autorijbewijs. Dit is belangrijk want rijden met een aanhanger in nog niet makkelijk en veiligheid in het verkeer is natuurlijk ontzettend belangrijk.

Haal jouw rijbewijs BE bij Osseforth Opleidingen en ga veilig met aanhanger of caravan de weg op

Haal jouw rijbewijs BE bij Osseforth OpleidingenNiet alleen om te rijden met een aanhanger moet je in het bezit zijn van een BE rijbewijs, ook om met een caravan te rijden is dit nodig. Dus wil je met de caravan op vakantie? Dan haal je jouw rijbewijs BE bij Osseforth Opleidingen. Het beste kun je starten met een proefles. Deze duurt 90 minuten en kost € 49,50. De proefles is vrijblijvend en het is een manier om te schatten of het bevalt. Bovendien kan de rij-instructeur een goede inschatting maken van jouw vaardigheden om zo samen met jou te bepalen welk lespakket het beste bij jou past. Het verplicht je tot niets en als je wel wilt starten, weet je ook direct waar je aan toe bent en heb je een inschatting van de kosten.

Veilig en comfortabel leren rijden met aanhanger in een van de bedrijfswagens van Osseforth Opleidingen

Haal jouw rijbewijs BE bij Osseforth OpleidingenJe kunt rijlessen met aanhanger volgen in een 7-traps automaat of een handgeschakelde bedrijfswagen. Hiervoor heeft Osseforth de beschikking over een Opel Vivaro en een Volkswagen Transporter. Tijdens de rijles wordt gebruik gemaakt van de achteruitrijcamera. Zo kun je veilig en comfortabel leren rijden met een aanhanger.

Persoonlijke rijbewijsfinanciering

Wil je jouw aanhanger rijbewijs halen maar kun je dit niet betalen? Osseforth Opleidingen biedt ook de mogelijkheid om gebruik te maken van persoonlijke rijbewijsfinanciering. Je kunt dan je rijbewijs halen en achteraf betalen. Kijk op de website voor de mogelijkheden en de voorwaarden.