Is uw zelforganisatie al optimaal?

Een van de dingen waar ik vaak tegen aanloop op mijn werk, is dat de mensen die bij ons werken, niet goed weten hoe zij zichzelf aan het werk moeten houden. Ik moet voortdurend vertellen wat zij moeten doen en dat kan soms heel vermoeiend zijn. Ik wilde hier graag iets aan veranderen en daarom ben ik gaan kijken hoe ik de zelforganisatie binnen ons bedrijf kon verbeteren. Ik heb toen gekeken waar ik moest zijn wanneer het ging over de zelforganisatie van onze mensen. Ik dacht dat het voor mijzelf ook heel boeiend zou kunnen zijn om te kijken hoe ik mijn zelforganisatie kon verbeteren en dus ben ik gaan kijken waar wij trainingen of cursussen konden vinden. Ik heb toen gezien dat ik naar de site useyourtalents.nl moest gaan. Deze site is heel interessant voor mensen die aan hun zelforganisatie willen werken. Je kunt hier heel veel leerzame dingen vinden en ik ben daarom met veel genoegen door het aanbod van deze site gegaan.

Onze zelforganisatie is nu heel veel beter

Wij hebben hier een training gevolgd op het gebied van zelforganisatie en dat is ons heel goed bevallen. Ik kan u zeggen dat ik blij ben dat ik ons hier opgegeven heb omdat wij nu veel beter zelfstandig kunnen werken. Men denkt meer mee aangaande het grote plaatje van ons bedrijf en dat werkt veel fijner. Ik kan u daarom aanraden om ook aan uw zelforganisatie te werken. U zult zien dat dit echt heel interessant is en veel kan opleveren.

Wilt u ook een training volgen?

Mocht u ook graag een training willen volgen met uw bedrijf, dan kunt u:

  • Even naar de site useyourtalents.nl surfen
  • Bekijken wat u hier aan interessante opties kunt vinden
  • Een keer contact opnemen om te horen wat men voor u kan doen

Ik wens u hier ook een heel leerzaam traject toe.