Rijbewijs B in Arnhem halen

Rijexamen

Binnenkort mag ik op voor mijn Rijbewijs B in Arnhem. Ik ben nu al een tijdje aan het lessen en het gaat heel erg goed. Ik volg mijn rijlessen bij Rijschool Snell en dit bevalt er goed. Het was wel lastig om een geschikte rijschool te vinden. Er zijn namelijk ontzettend veel rijscholen waardoor ik niet meer wist waar ik op moest letten. Daarom ben ik rond gaan vragen bij vrienden en kennissen naar hun ervaringen. Ik namelijk dat ervaringen van bekenden meer zeggen dan een mooi verhaaltje op een website.

Rijbewijs B in Arnhem

Rijbewijs B in Arnhem bij Autorijschool Snell

Zo kwam ik dus terecht bij Rijschool Snell. Veel van mijn vrienden hebben goede ervaringen met deze rijschool en hebben allemaal hun rijbewijs B in Arnhem snel gehaald. De rijschool is dan ook een gerenommeerde rijschool die al een flinke tijd bestaat. Ook dat vind ik wel belangrijk in een rijschool. Bovendien hebben ze verschillende lespakketten zodat je een pakket kunt kiezen dat bij je past. Op die manier betaal je een stuk minder dan wanneer je alleen losse lessen afneemt. Bovendien zit in een pakket vaak ook het rijexamen en bij sommige pakketten ook de theorie. Zo heb je echt een compleet pakket waarin alles zit om jouw rijbewijs te halen.

Rijles

Totaalpakket met tussentijdse toets

Ik heb gekozen voor een lespakket waarin ook de tussentijdse toets bij het CBR zat. Dit is eigenlijk een soort proefexamen en daarmee een goede voorbereiding op het examen. Ik ben daarom een stuk minder zenuwachtig voor mijn examen en heb een goed beeld van wat ik kan verwachten tijdens het praktijkexamen. Hopelijk slaag ik ook direct de eerste keer zodat ik geen losse lessen hoef bij te kopen. Aan mijn voorbereiding zal het in elk geval niet liggen. Ook mijn rijinstructeur is een tevreden over mijn vorderingen.