snel je taxipas halen

Al een lange tijd wilde ik mijn taxipas halen. Ik wist niet precies bij welk bedrijf ik moest zijn, maar meerdere personen adviseerde mij om naar Wesseldijk te gaan. Volgens hen is het bedrijf erg professioneel en erg voordelig. Zo heb je bij hun de volgende pakketten:

Taxipas volledig:

– boeken
– 4 uur theorie
– 8 uur praktijk
– tvp- en tvt- examen

€ 995,- 

Taxi
pas beperkt :

– boeken
– 4 uur theorie
– 8 uur praktijk
– tvp- en tvt- examen

€ 895,- 

Zelf heb ik gekozen voor het volledige pakket. In totaal duurde het nog geen 2 weken en had ik mijn taxipas al. Het halen van een taxipas is niet moeilijk, zolang je maar goed voorbereid bent. Gelukkig zorgt Wesseldijk ervoor dat je goed voorbereid het examen in gaat. Met uitstekende instructeurs die goed opgeleid zijn, voeren ze diverse manoeuvres met jou uit die jouw ervaring testen. Dit zorgt ervoor dat je niet verrast word tijdens het examen.

Contact

Bij Wesseldijk heb je geen lange wachttijden. Je kan telefonisch contact opnemen om een afspraak te maken of via de mail. Indien je een voorkeur hebt voor instructeur kan je dat uiteraard aangeven. Gelukkig zijn zij allemaal goed opgeleid en willen zij allen ervoor zorgen dat jij zo snel mogelijk je rijbewijs haalt. Bekijk de mogelijkheden op de website. Heb je vragen? Je kan te allen tijde contact opnemen met het bedrijf. Wesseldijk staat je professioneel en direct te woord.