Waarom doet u niet een assertiviteitstraining?

Ik merk dat ik het al een hele lange tijd heel lastig vind om naar andere mensen te luisteren en dan met respect antwoord te kunnen geven. Ik heb het gevoel dat dit komt, doordat we allemaal heel lang binnen hebben gezeten en natuurlijk met ontzettend weinig mensen hebben gesproken. Ik heb het gevoel dat ik het dus erg lastig vind om rustig naar een persoon te luisteren en echt de aandacht voor het verhaal te hebben. Het zit mij de laatste tijd ook echt in de weg, omdat we nu natuurlijk wel weer elke dag mensen spreken en ik ontmoet ook veel nieuwe mensen. Het leek mij dus een heel goed idee om een assertiviteitstraining te volgen, omdat ik dan misschien weer kan leren om wel goed te kunnen luisteren naar anderen en met respect kan reageren op het verhaal. Ik denk dat een assertiviteitstraining mij hierbij heel erg kan helpen en dat ik door deze assertiviteitstraining misschien wel nog beter word in het luisteren naar andere mensen, dan dat ik ooit ben geweest. Ik besloot op internet te kijken om de beste assertiviteitstraining te kunnen vinden en ik kwam al snel op de site assertief.nl terecht. Ik voelde me eigenlijk gelijk thuis op deze site en ze hadden een groot aanbod voor een assertiviteitstraining, hierdoor werd ik al helemaal enthousiast. Ik wilde eigenlijk zo snel mogelijk de assertiviteitstraining volgen en ik besloot dus gelijk te bellen om te kijken wanneer het kon. De werknemers van dit bedrijf waren ontzettend vriendelijk en ik werd eigenlijk gelijk heel goed geholpen en ik kreeg ook nog meer informatie over de assertiviteitstraining zelf, dit vond ik ook heel fijn, want ik had nog al wat vragen die ik nog wilde stellen. Ik kreeg meteen het gevoel dat de klant bij dit bedrijf echt op nummer één staat en dat de werknemers je echt verder willen helpen. Ik kan echt niet wachten om hier de assertiviteitstraining te volgen en mijzelf op dat gebied eens goed ga verbeteren. Ik was al onder de indruk over hoe deze site in elkaar zit, dus ik denk dat ik al helemaal onder de indruk ben van de assertiviteitstraining zelf en ik heb het gevoel dat ik hier ontzettend veel ga leren. De betaalmethodes bij dit bedrijf waren ook erg betrouwbaar, dit is iets waar ik altijd op probeer te letten om te voorkomen dat ik opgelicht word, wat helaas al een aantal keer is gebeurt.

Ik heb bij dit bedrijf een assertiviteitstraining gevolgd

Ik ben heel erg blij dat ik deze training heb gevolgd, omdat ik eigenlijk gelijk verbetering zie in hoe ik met mijn medemens omga. Mijn inlevingsvermogen is heel erg omhoog gegaan en ik heb echt het gevoel dat ik beter naar andere mensen kan luisteren en ik zeker meer begrip krijg voor de gevoelens van andere mensen.

Ik ben ontzettend blij met mijn persoonlijke verbetering op dit gebied

Heeft u ook interesse, dan kunt u:

  • Even naar de site assertief.nl surfen
  • Het aanbod voor de trainingen bekijken
  • Bellen voor meer informatie

Ik ben erg tevreden over de service van dit bedrijf