Welke in company training heeft uw bedrijf echt nodig?

Als bedrijf zijnde is het goed om de mensen die voor u werken te blijven motiveren. Mijns inziens doet u dat onder andere door ze de kans te geven zich te blijven ontwikkelen. Ik heb namelijk ervaren in mijn jarenlange ervaring als manager dat werknemers erg gedemotiveerd kunnen raken als ze deze kans niet krijgen. Niet iedereen wil een opleiding volgen maar een cursus, workshop of training op wat voor gebied dan ook is vaak al voldoende. U dient uw medewerkers naar mijn mening enthousiast te houden zodat ze voor u willen blijven werken. Ik kijk namelijk niet naar medewerkers als mensen die makkelijk vervangbaar zijn want als iemand goed zijn of haar werk doet dan wil ik graag dat ze blijven. Via incompanytrainer.nl kunt u uw medewerkers een in company training aanbieden. Een in company training betekent dat ze een bepaalde training bij u in het bedrijf komen geven. Dat is fijn want zo hoeft niemand te reizen en kan het ook onder werktijd gebeuren. Ze bieden meer dan 50 trainingen aan en u kunt uit 6 categorieën kiezen om een in company training te vinden die naar uw smaak is. Deze 6 categorieën zijn: professionele competenties, teambuilding en ontwikkeling, vitaliteit en werkplezier, communicatie, persoonlijke ontwikkeling en persoonlijke effectiviteit. Een in company training via dit bedrijf betekent dat een ervaren trainer bij u in het bedrijf de training komt geven, de in company training is interactief dus uw medewerkers hoeven niet alleen maar stil te zitten en te luisteren naar droge stof die ze aangeboden krijgen. Als u interesse heeft in een in company training via dit bedrijf dan kunt u via de site een formulier invullen en dan wordt er contact met u opgenomen. Ze zijn ook telefonisch en per email bereikbaar voor vragen. Op de site wordt er een kennisbank aangeboden waar u over diverse zaken kunt lezen als u dit interessant vindt. Ze doen aan een actief leren methode, bieden maatwerk aan als u hierom vraagt, hebben ook een externe locatie en bieden een abonnement aan voor organisaties. Ook hebben ze training journeys; trainingen die langer duren dan 1 dag.

Zou u ook een in company training willen volgen met uw bedrijf?

Dan is dat mogelijk maar dan dient u in eerste instantie even naar hun site te gaan en de informatie die ze bieden door te lezen. Het is interessant en de trainingen zijn ook nog eens hartstikke leuk om te volgen. Ik heb zelf ook meegedaan en ik vond het heel leuk om mee te doen. De trainer deed het ook heel goed en we werden echt betrokken bij de training.

Interesse in een van de trainingen die dit bedrijf aanbiedt?

Breng dan eens een bezoekje aan de site, want:

  • Ze bieden meer dan 50 verschillende trainingen
  • De trainingen worden in company aangeboden
  • Ze bieden ook maatwerk en een abonnement

De medewerkers die de training al hebben gevolgd vonden het heel leuk en interessant en hebben meerdere dingen geleerd en zijn weer gemotiveerd! Super!