Wilt u een cursus reanimatie met een AED apparaat volgen?

Hoe belangrijk is het om als zorgmedewerker te kunnen reanimeren zodat u er alles aan kunt doen om iemand te redden, mocht dit onverhoopt nodig zijn. Maar veel zorgmedewerkers doen niet de cursussen die nodig zijn zoals een cursus reanimatie met een AED, niet zo vaak als dat ze eigenlijk zouden moeten naar mijn mening. Zelf hou ik het dan zeker wel bij want het zou je maar overkomen dat iemand geholpen moet worden en dat u niet precies meer weet hoe het ook alweer moest. Dat is toch hartstikke erg en dat mag eigenlijk ook echt niet gebeuren natuurlijk. Een cursus reanimatie met een AED zou dus gewoon gevolgd moeten worden. Zelf heb ik deze gevolgd via de site dlstrainingen.nl. Dit bedrijf is een totaalleverancier op het gebied van cursussen, opleidingen en trainingen op het gebied van veiligheid. Ook bieden ze opleidingen zoals heftruckchauffeur, hoe veilig te werken met een hoogwerker of hoe om te gaan met agressie op de werkvloer, dit allemaal naast de cursus reanimatie met een AED. Het volledige cursusaanbod staat natuurlijk op de site vermeld, tezamen met de info die u nodig heeft om precies te weten hoe de cursus of opleiding is samengesteld. Op het gebied van advies naast de cursus reanimatie met een AED zijn ze ook erg actief bezig; een bedrijfsnoodplan, bepaalde vraagstukken, een BHV-plan en vluchtplattegronden, het is allemaal mogelijk via dit bedrijf. Ook producten zoals brandbeveiliging en verbandmaterialen zijn te koop via deze site. Het team van dit bedrijf wordt netjes op de site voorgesteld, hun missie wordt omschreven en de vactures die op dat moment open staan, staan vermeld op de site. Klanten vertellen over hun ervaringen met het bedrijf, dat zijn altijd wel dingen die leuk zijn om te lezen. Bedrijven zoals Eneco, Solar, Humanitas en de Media Markt hebben met dit bedrijf samengewerkt onder andere. Als u meer wilt weten of advies nodig heeft en ze zijn dan ook telefonisch en via email bereikbaar voor vragen en/of opmerkingen. Ze zijn ook via social media te vinden, hier kunt u ook meer info over het bedrijf vinden, dat is heel fijn.

Interesse in een cursus reanimatie met een AED?

Dit bedrijf begrijpt hoe belangrijk het is om bepaalde veiligheidstrainingen aan te bieden en dit doen ze dan ook op een manier waarop ik denk: petje af! Heel goed opgezet, totaal niet saai, leuk om mee te maken en ook zo belangrijk om het papiertje en vooral de kennis weer op zak te hebben. Ik hoop dat het nooit nodig is maar ik ben nu wel weer goed voorbereid!

Wilt u meer weten over de cursussen van dit bedrijf?

Dan moet u een keer naar deze site gaan, want:

  • Ze bieden diverse veiligheidstrainingen
  • Ze bieden ook diverse opleidingen
  • Er werken gespecialiseerde mensen voor het bedrijf die weten wat ze doen

Laat u zich eens goed informeren wat er allemaal mogelijk is en kijk of er iets voor u tussen zit, ik weet zeker van wel en u zult geen spijt krijgen als u met ze in zee gaat!