Goede autorijschool in Den Haag

Ben je op zoek naar een autorijschool Den Haag, kijk dan eens op de site van rijschool Ross. Het is hier mogelijk om in verschillende talen les te krijgen, zoals in het Engels of in het Hindi’s. Omdat ik nog nooit achter het stuur van een auto had gezeten werd mij aangeraden om eerst een proefles te nemen. Op deze manier kon ik kennis maken met de auto en de instructeur kon zo een betere inschatting maken hoeveel lessen ik ongeveer nodig zal hebben. Via het contactformulier op hun site heb ik mijzelf opgegeven. 

Leerzame opleiding

Vanmiddag was het dan eindelijk zover en had ik de afspraak met de autorijschool in Den Haag. Precies op het afgesproken tijdstip kwam deze mijn straat inrijden. Na wat uitleg te hebben gekregen werd het tijd om de auto te starten en op weg te gaan. Onderweg kreeg ik veel uitleg over bepaalde verkeerssituaties en voordat ik het in de gaten was, was het uur alweer voorbij. 

Mocht je ook je rijbewijs gaan halen en woon je in Den Haag, neem dan contact op met Ross. Hier is het mogelijk om verschillende pakketten af te sluiten tegen een zeer betaalbare prijs. Kijk hiervoor maar eens op hun site.