Jeugdtheaterschool Amsterdam, professioneel en toegankelijk

Jeugdtheaterschool Amsterdam oud west verzorgt zeer professionele theaterlessen voor jongeren op een zeer open en toegankelijke wijze. Er is zowel keuze om acteerworkshops te volgen als de mogelijkheid om een vooropleiding te volgen. Is theater helemaal jouw ding? Meld je nu dan aan bij de jeugdtheaterschool Amsterdam.

Workshops en vooropleiding

Bij de jeugdtheaterschool Amsterdam worden er uitdagende workshops gegeven aan kinderen van 10 tot 16 jaar oud. Deze workshops worden gegeven door professionele acteurs en docenten en bestaan uit echte acteerlessen. Zeer pittig maar zeker goed te doen voor kinderen vol lef en creativiteit. Bovendien is er mogelijkheid tot verdere begeleiding omtrent audities en casting. Ook is er vanuit de workshops de mogelijk door te stromen naar de vooropleiding. Deze vooropleiding is bedoeld voor jongeren van 16 tot 24 jaar. Ieder met het doel om serieus met acteren aan de slag te gaan, is op de jeugdtheaterschool Amsterdam op zijn plek.

De voordelen van jeugdtheaterschool Amsterdam

Bang dat je misschien niet goed genoeg bent of niet voldoende ervaring hebt? Geen zorgen. Er zijn geen audities en je kan je altijd aanmelden. Zolang je maar veel inzet een lef toont. Hierdoor is de opleiding heel toegankelijk en is het niet afhankelijk van je voorgaande activiteiten of je wel of geen kans maakt. Voor enkele groepen is wel spelervaring vereist, maar je kan jouw acteertalent en creativiteit dus sowieso kwijt bij de jeugdtheaterschool Amsterdam. Je zal zeker worden uitgedaagd om jezelf zo ver mogelijk te ontwikkelen.

Ondanks dat er geen audities nodig zijn, is deze vooropleiding wel een zeer goede voorbereiding op theaterscholen op HBO niveau. Het kan je goed op weg helpen voor de audities die je zal moeten doorstaan, wanneer je een theateropleiding wil gaan volgen.

Aanmelden voor jeugdtheaterschool Amsterdam

Het aanmelden voor zowel de vooropleiding als de workshops gaat zeer gemakkelijk online. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over lastige trajecten om binnen te komen. Selecteer ofwel de opleiding, ofwel de workshop en klik daar op de link om aan te melden.

Kosten voor een vooropleiding liggen rond de 200 euro. Workshops kosten ongeveer 170 euro. Een zeer goede prijs dus voor een dergelijk professionele opleiding. Wil je graag toch eerst nog wat meer informatie? Dan kan je altijd contact opnemen via email of telefoon.