Opleiding secretaresse

Veelzijdige opleiding secretaresse: iets voor jou?

Ben je op zoek naar een leuke en uitdagende baan en zoek je naar een snelle en praktijkgerichte opleiding? Met een opleiding secretaresse bij Fabius Opleidingen word je helemaal voorbereid en kun je met de juiste basiskennis en vaardigheden zowel fulltime als parttime aan de slag gaan. De opleiding bestaat uit klassikale lessen waarmee je jouw kansen op de arbeidsmarkt kunt vergroten. Je krijgt les van ervaren docenten die precies weten wat werkgevers van je vragen. Op deze manier ben je goed voorbereid op je toekomstige baan en kun je de geleerde kennis direct in praktijk brengen.

Een opleiding secretaresse volgen kan ook intern, bijvoorbeeld wanneer je binnen je bedrijf door wilt groeien. Je laat met een diploma zien dat je bereid bent om jezelf te ontwikkelen; iets wat je werkgever zeker zal waarderen. Daarnaast is uit onderzoek gebleken dat werkenden die een diploma halen hun baan langer behouden en dus zeker zijn van een sterkere positie op de arbeidsmarkt. Ook wanneer je langere tijd niet gewerkt hebt en de draad weer op wil pakken zal een opleiding secretaresse je helpen om sneller werk te vinden.

Opleiding secretaresse: de weg naar een veelgevraagde functie

Wanneer (toekomstige) werkgevers zien dat je in jezelf investeert zal dit vruchten afwerpen: de kans op een baan is groter. Als secretaresse houdt je je bezig met afspraken maken, het ontvangen van bezoekers, het regelen van vergaderingen en besprekingen, het bijhouden van dossiers en veel meer. Eerst volg je de cursus Administratief Medewerker, zodat je de basiskennis bezit. Daarna volgt de vervolgopleiding tot secretaresse. Met twee diploma’s op zak heb je een brede basis opgebouwd binnen deze functie. Dit zorgt weer voor meer kansen op de arbeidsmarkt. Secretaresse is een veelgevraagde functie; ook bij jou in de buurt zitten bedrijven die op zoek zijn naar een goede secretaresse die over de juiste kennis en vaardigheden beschikt.