Rijbewijs in Arnhem halen

rijbewijs Arnhem

Eindelijk is het zover en ga ik mijn rijbewijs Arnhem halen. Voordat het zover was heb ik via het internet verschillende scholen naast elkaar gezet en heb ik hier de beste uit gehaald. Hier heb ik op het slagingspercentage en de recensies gelet. Om echt te ervaren of de lessen bij de ANWB wel zo goed waren als er werd gezegd heb ik een proefles aangevraagd. Tijdens dit uur werd er ook gekeken hoeveel lessen ik ongeveer nodig zal hebben. Zo kom ik niet voor verrassingen te staan en kan ik een beetje uitrekenen hoeveel het totaalplaatje gaat kosten. Echter moet je hiervoor wel eerst €35,- betalen, maar dat krijg je terug als je besluit hier jouw lessen te gaan nemen.  rijbewijs Arnhem

Een zeer vriendelijk instructeur

Nadat ik had besloten om mijn rijbewijs in Arnhem te gaan halen, heb ik mij opgegeven bij de ANWB. Hier hebben zij speciale lesmethodes die mij wel aanspraken, zoals:

  1. Proefles
  2. Persoonlijk lesadvies
  3. Praktijkinstructieboek
  4. Vorderingssysteem
  5. Tussentijdse evaluatie
  6. Examengarantie
  7. Afsluiten met grip & slipcursus
  8. Lesgeld garantie

rijbewijs Arnhem

Vooral nummer 7 sprak mij zeer aan, want als iets heel belangrijk is om te leren dan is dat het wel. Natuurlijk ook het rijden zelf, maar dat leren zij jou hier al binnen een mum van tijd. Eerst had ik nog zitten twijfelen om een spoedcursus te nemen. Deze duurt tien dagen en hiermee is het de bedoeling dat je meerdere uren achter elkaar gaat lessen. Wil jij hier meer over weten, kijk dan eens naar de video die op de website te vinden is.